Mr Monique G. Blokziel

Uw locatie: Home » Algemeen » Mr Monique G. Blokziel

slide-bg-blokx2Mr Monique G. Blokziel is oprichter en naamgever van het kantoor. Zij is in december 1987 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam in de hoofdrichtingen Privaatrecht, Strafrecht en Staats- en Bestuursrecht en gelijk vanuit de studiebanken de advocatuur ingerold.

Na haar beëdiging op 10 februari 1988 bij de Rechtbank Amsterdam maakte zij in 2000 de overstap naar Almere en werd alsdan verbonden aan de Rechtbank Zwolle-Lelystad, thans Rechtbank Midden-Nederland. Zij heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de advocatuur en heeft de bijnaam “de tank”.

Naast de advocatuur heeft zij altijd diverse bestuursfuncties bekleed, waaronder op het gebied van gezondheidszorg, het bankwezen en sociaal geëngageerde instanties. In 2005 rondde zij de allround mediation opleiding af.

Daarnaast heeft zij de specialisatieopleiding huurrecht afgerond, hetgeen het lidmaatschap van de Vereniging van Huurrecht Advocaten opleverde (VHA). Als “huisadvocaat” heeft zij grondige kennis van Uw bedrijf. Zij beweegt zich gemakkelijk binnen diverse rechtsgebieden, waarbij haar helikopterview onmisbaar is.

Mr Blokziel heeft conform artikel 35b lid 1 van de Regeling op de Advocatuur in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten zich geregistreerd op het rechtsgebied Huurrecht. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen binnen dit geregistreerde rechtsgebied.

Show Comments